Първи поглед към Уил Феръл и Джон К. Райли в Холмс и Уотсън

Съдържание:

Първи поглед към Уил Феръл и Джон К. Райли в Холмс и Уотсън
Първи поглед към Уил Феръл и Джон К. Райли в Холмс и Уотсън
Anonim

Издаден е първи поглед образ, показващ Уил Феръл и Джон К. Райли в Холмс и Уотсън. Докато конкретни подробности за сюжета все още не са оповестени, Холмс и Уотсън ще бъдат комедиен преглед на историите на Артър Конан Дойл „Шерлок Холмс“.

Въпреки че феновете на комедията изглежда обичат екипите на Ферел и Рейли, има само няколко филма с участието на двамата мъже. Първият се появи през 2006 г., когато Ферел и Райли споделяха екрана като шофьори на състезателни коли Рики Боби и Кал Наутън-младши в Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby. Две години по-късно комедийният дует отново се събра за Step Brothers. Оттогава всеки актьор е имал множество филми, но никой от тях не участва в другия, извън бързия камерен филм на Reilly в Anchorman 2. През 2016 г. бе обявено, че Ferrell и Reilly ще се съберат отново, когато са в ролите съответно като Шерлок Холмс и доктор Уотсън. Сега феновете най-накрая имат първия си поглед към актьорите, облечени като емблематичните детективи.

Image

В нов преглед на филма за есента на 2018 г. EW пусна първо поглед изображение на Ферел като Шерлок Холмс и Рейли като Джон Уотсън. И двамата изглежда са облечени в дрехи от 19-ти век, като Ферел носе известната шапка на Шерлок Холмс Деерсталкер и пуши лула. Външният вид на Холмс изглежда добре представен във филма, съдейки по този образ. Холмс и Уотсън първоначално бяха планирани за театрално издание през август 2018 г., но бяха натъпкани до дата от декември 2018 г. по-рано тази година.

Image

Докато Холмс и Уотсън са най-новата адаптация на класическите истории на Дойл, то със сигурност е далеч от първата. Има десетки филми и телевизионни предавания, базирани на неговите произведения, най-вече Шерлок Холмс с участието на Робърт Дауни-младши и Джуд Лоу, а Шерлок с участието на Бенедикт Къмбърбач и Мартин Фрийман. По ирония на съдбата и четирите звезди сега работят в кинематографичната Вселена на Marvel. Телевизионният сериал „Шерлок“ на Cumberbatch изглежда засега е приключил, но филмите на „ Шерлок Холмс“ на Дауни-младши ще продължат да живеят, като трети декември е излязъл през декември 2020 г.

И Шерлок, и Шерлок Холмс бяха доста сериозни по отношение на детективските истории, като остроумието на Холмс беше степента на хумора. Присъствието на Феръл и Рейли в главните роли гарантира, че този филм ще разчита до голяма степен на комедийния елемент, за да привлече зрителите. Други популярни герои също ще бъдат част от филма, включително Мориарти (Ралф Файнс) и госпожа Хъдсън (Кели Макдоналд). Холмс и Уотсън вероятно ще се различават много от предишните адаптации, но да се запознаеш със стара история не е задължително нещо лошо.